Futbol

Cristiano Ronaldo: "Em xiulen perquè sóc guapo, ric i un gran jugador"

L'estrella del Reial Madrid no deixa de sorprendre. És cert que mai no ha amagat la seva manca de modèstia, però aquest cop, per si algú en tenia cap dubte, ho ha dit en veu alta i més clar que mai. Després de rebre tres punts de sutura al turmell dret al final del partit de la Lliga de Campions davant el Dinamo de Zagreb, el davanter estava molest per com l'havien tractat sobre la gespa i pels crits que va rebre de l'afició local. És per això que va dir: "Em xiulen perquè sóc guapo i ric, i em tenen enveja." I és que Ronaldo està fart de sentir com les aficions d'alguns estadis coregen el nom de "Messi, Messi" per desconcentrar-lo sobre el camp.

Actualitzat
Ronaldo va acabar molest per una entrada de Leko en planxa que el col·legiat no va sancionar amb amonestació al jugador del Dinamo de Zagreb.

"Jo crec que per ser ric, guapo i un gran jugador les persones m'envegen. No hi ha cap altra explicació. Els àrbitres diuen que protegeixen els jugadors amb més agilitat, amb més habilitats, però quan jugo no em protegeixen. A alguns, fantàstic, no els poden tocar, però a mi em poden donar amb un pal, que... no ho entenc, no ho entenc", expressava el jugador portuguès, molt indignat a les acaballes del partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut