Leo Messi plega
Barça

El Barça comunica que Leo Messi no continuarà al club

El Barça ha posat punt i final a unes hores prèvies de confusió i informacions contradictòries. El club ha estat contundent: Leo Messi no seguirà

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha fet públic un comunicat en què anuncia que Messi no seguirà al club. El club blaugrana informa que, tot i haver arribat a un acord amb el jugador, aquest no es podrà formalitzar degut a la normativa de la lliga espanyola.

Davant d'aquesta situació, el club informa que Lionel Messi no continuarà lligat al FC Barcelona. Les dues parts lamenten profundament que finalment no es puguin complir els desitjos tant del jugador com del club:

 

 

El Barça agraeix l'aportació del jugador a "l'engrandiment de la institució" i li desitja el millor en la seva vida personal i professional després d'un últim any boig en la relació Messi-Barça.

 

El comunicat del Barça arriba just 24 hores després que el jugador aterrés a Barcelona procedent de les seves vacances a Eivissa. Tot feia pensar que la firma era imminent, després de l'acord de la La Lliga amb un fons d'inversió que, de retruc, suposava una injecció de milions pel Barça.

 

El Barça ha comunicat també que demà divendres a partir de les 11 hores, tindrà lloc a l'Auditori 1899 una roda de premsa del president del Barça, Joan Laporta. Abans de la compareixença el món de l'esport ja ha reaccionat a l'adeu de Messi

 

De ben segur que el president del Barça repassarà alguns dels moments més brillants del jugador argentí amb la samarreta del Barça

Una vida de blaugrana

Amb només 17 anys, el jove Leo Messi ja havia convençut el Camp Nou del seu talent. El seu primer gol va arribar el primer de maig del 2005, en un partit de lliga contra l'Albacete.

 

 

El gol increïble contra el Getafe

Va ser a la Copa contra el Getafe, el 2007, quan Leo Messi va marcar un gol que tothom va comparar amb el de Maradona a Anglaterra al Mundial 86. Aquí podeu veure la jugada completa narrada per Joaquim Maria Puyal.

 

 

L'Arsenal, un dels seus botxins preferits

Era la Champions 2010-2011 i el Barça de Guardiola va guanya l'Arsenal per 3 a 1 amb aquest golàs de Leo Messi.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut