O Yeong-su en el paper d'Oh Il-nam a "El juego del calamar"
O Yeong-su en el paper d'Oh Il-nam a "El juego del calamar"

L'ancià d'"El juego del calamar", denunciat per abús sexual a Corea del Sud

La Fiscalia de Corea del Sud acusa O Yeong-su d'abusar sexualment d'una dona el 2017

RedaccióActualitzat

L'actor coreà, O Yeong-su, conegut pel seu paper a la sèrie "El juego del calamar" ("Squid Game") està acusat d'abusar sexualment d'una dona. La Fiscalia l'ha acusat formalment després de la denúncia de la víctima.

La dona va denunciar el desembre de l'any passat que a mitjans del 2017, O Yeong-su, de 78 anys, li va fer tocaments. L'actor ha negat les acusacions.

La policia va investigar el cas i el va arxivar a l'abril sense presentar cap càrrec, però la Fiscalia ha decidit reobrir-lo a petició de la víctima, segons informa l'agència coreana Yonhap.

L'actor s'ha fet famós en l'últim any i mig gràcies al paper d'Oh Il-nam, el concursant de més edat a la macabra competició de la sèrie de Netflix "El juego del calamar".

O Yeong-su va començar la seva carrera als anys seixanta del segle XX, sobretot al teatre, on ha treballat en centenars d'obres. L'actor ha arribat a formar part de la Companyia Nacional de Teatre de Corea.

Amb el seu paper a la sèrie va ser el primer actor de Corea del Sud que va guanyar un Globus d'Or com a millor actor secundari.

 

ARXIVAT A:
CulturaViolència masclista
Anar al contingut