Copa del Rei

L'Alabès s'imposa al Celta per 4 -2, amb "hat trick" de Rubén Navarro

Pluja de gols a Mendizorroza. L'Alabès s'ha imposat al Celta per 4-2, amb "hat trick" de Rubén Navarro. El conjunt basc és l'únic equip de Segona A que continua viu en la Copa del Rei i està a punt d'eliminar, per tercera vegada, un altre equip de Primera. Amb aquest resultat ja tenen un peu i mig a les semifinals. El partit de tornada es jugarà dimecres vinent, a Balaídos.

El xilè Mauricio Pinilla, a qui ja han batejat com el successor d'Iván Zamorano i que debutava amb el Celta, ha obert el marcador quan tot just s'havien jugat nou minuts de partit. L'Alabès, l'únic equip de Segona que queda en la Copa, ha necessitat tretze minuts per empatar. El català de Sallent Rubén Navarro ha acabat una bona jugada col·lectiva per restablir la igualtat en el marcador. Ramon Carnero, substitut del sancionat Miguel Ángel Lotina a la banqueta del Celta, no ha trobat manera de frenar l'allau de joc de l'Alabès, que s'hauria pogut avançar en el marcador en una rematada de cap de Vucko que s'ha estavellat al travesser de la porteria del Celta. A nou minuts del descans, Rubén Navarro, que fins ara només havia marcat un gol aquesta temporada, ha tornat a superar Cavallero amb un magistral llançament de falta. I, fins i tot, abans de la mitja part, l'Alabès hauria pogut marcar un tercer gol si Vucko hagués tingut més encert davant de l'estirada de Cavallero. En canvi, el que ha tornat a marcar ha estat el Celta, i un altre cop per mitjà del xilè Pinilla, que no hauria pogut imaginar un millor debut amb el seu nou equip. Aquest gol ha esperonat l'Alabès, que, en menys de quatre minuts, ha marcat dos gols més. Rubén Navarro ha començat i ha acabat la jugada del 3-2, després del detall de Magno de deixar passar la pilota per sota les cames. La defensa del Celta ha quedat en evidència amb l'acció de Magno i la rematada posterior de Rubén Navarro. Però el millor va ser el quart, fet per Magno en una jugada de tiralínies. El brasiler comença la jugada i, sense que la pilota toqui a terra, empalma una volea que no pot refusar Cavallero. L'Alabès espera fer valer aquest resultat la setmana que ve a Balaídos, ja que l'equip de Vitòria no ha superat mai els quarts de final de la Copa.