Copa del Rei

El Sevilla apallissa l'Atlètic de Madrid i deixa pràcticament sentenciat el pas a semifinals

El Sevilla s'ha imposat per 4-0 a l'Atlètic de Madrid, en un partit de domini absolut del conjunt local. Amb aquest resultat, els homes de Joaquín Caparrós s'han assegurat pràcticament el pas a les semifinals de la Copa del Rei. Els gols han estat de Darío Silva (min 19), Reyes (min 24), Alfaro (min 28) i Baptista (min 73). El porter dels madrilenys, el "Mono" Burgos, n'ha tingut gran part de culpa en totes les accions.

El tècnic de l'Atlètic, Gregorio Manzano, ha deixat a la banqueta jugadors clau, com el davanter Fernando Torres o el migcampista Ibagaza, i això ho ha pagat car. En el minut 19 de joc, una gran passada de Redondo l'aprofitava amb el cap Darío Silva, per avançar els locals en el marcador. El conjunt madrileny no ha tingut temps de reaccionar, ja que, només cinc minuts més tard, l'internacional José Antonio Reyes feia el 2-0 en el marcador. I també cinc minuts després, Pablo Alfaro, de cap a la sortida d'un córner, establia el 3-0 abans del descans. Després del descans, i amb Fernando Torres i Ibagaza sobre el terreny de joc, s'ha vist un Atlètic molt diferent i molt entregat a l'atac. El partit s'ha igualat molt durant aquesta segona meitat. Els de Manzano han desaprofitat força ocasions de gol, i Baptista, en el minut 73 i de lliure directa, establia el definitiu 4-0.