Catalunya

L'agenda cultural dels lectors

Sou molts els usuaris que ens envieu esdeveniments culturals que passaran al vostre municipi, comarca, ciutat... i és per això que obrim aquesta secció, una agenda on aplegarem tot tipus d'actes relacionats amb l'art i el lleure.

Actualitzat
 
 Sou molts els usuaris que ens envieu esdeveniments culturals que passaran al vostre municipi, comarca, ciutat... i és per això que obrim aquesta secció, una agenda on aplegarem tot tipus d'actes relacionats amb l'art i el lleure.

Teatre, cinema, literatura, pintura, esport, exposicions, concerts, projeccions... Tot allò que vulgueu donar a conèixer a la comunitat de lectors del 3cat24 anirà omplint el calendari d'actes de l'agenda cultural, un espai creat per i per a vosaltres.  

Agenda juliol:

. La biblioteca de Juneda ofereix servei de bibliopiscines els dimarts i dijous a la tarda ( de 2/4 de 5 a 2/4 de 8) durant el mes de juliol.

. 'jaumegrandia' ens proposa el "XVII Festival Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages" que té lloc al Mas de Sant Iscle, tots els dijous del mes de juliol, a les 10 de la nit. Aquest és el repertori:
Dia 7: Josep Bros -tenor- i B.Bronevetzky -piano-.
Dia 14: Manel Camp -piano i Llibert Fortuny -saxo-.
Dia 21: Coral Cantiga.
Dia 28: Orquestra Cambra Terrassa 48 i Mireia Pintó -mezzosoprano.

. 'riosanz' ens presenta el nou Museu de Ciències Naturals de Barcelona o Museu Blau i ens convida a reflexionar sobre els problemes presents i futurs del medi ambient al nostre planeta.

. L'Associació COMSOC – Comunicació Social obre el tercer Concurs de podcast – Contes del Món amb el web www.contesdelmon.org als centres educatius i amb alumnes de Primària i Secundària dels territoris de parla catalana: Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, la Franja de Ponent, les illes Balears i el País Valencià. Durant el curs 2011/12 animeu-vos a enregistrar en MP3 contes arrelats als pobles de la terra. Si els vostres contes estan entre els 24 finalistes formaran part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", els emetran diverses "ràdios amigues" i a més els explicaran per viles i ciutats animadors de l'AMAPEI i del grup Ara Va de Bo en el marc d'una "Diada dels Contes del Món". Ja podeu omplir el formulari d'inscripció! I si voleu saber-ne més cliqueu aquí.

'josepmariacosta' ens suggereix l'exposició fotogràfica sobre l'Esport, d'Avelino Pi, que es pot veure des del 8 de juliol i fins al 3 de setembre, a la sala de cultura Sant Domènec de la Seu d'Urgell.

. Ja falta poc per la Festa Major de Mataró. 'obscaixalaietana' ens recorda la ja tradicional mostra fotogràfica sobre "Les Santes". En aquesta ocasió, l'artista polonès Janusz Szpakowski presenta un recull d'instantànies sota el títol "Instants d'un viatge", unes fotografies capturades a l'edició passada (2010). Aquest és el vídeo que ens envia:




. 'ManuelSanchezRosas'
ens recorda que els dies 6 i 7 d'agost tindrà lloc a Riba-roja d'Ebre el "IV Tuning Hot Weekend". Més informació i inscripcions www.thetuningshop.net

Anar al contingut