L'aeroport de Reus comptarà amb dues rutes noves a Londres i Manchester

Easyjet ha anunciat el seu retorn a l'aeroport del Baix Camp amb connexions a Londres i Manchester, així com a Pisa des de Barcelona

Redacció/Agències

Quatre anys més tard de la seva retirada, EasyJet tornarà a operar des de l'aeroport de Reus. Serà a partir de l'abril del 2024 quan posi en marxa dues noves rutes, a Londres-Luton i a Manchester. Es tracta de dos vols d'anada i tornada cada setmana, els dimarts i els dissabtes.

L'aerolínia britànica ja cobria la ruta fins a Londres-Luton els anys 2018, 2019 i 2020 quan, per la pandèmia, va decidir anul·lar-la. La posada en marxa d'aquestes noves rutes suposa ampliar en 25.000 l'oferta de seients de la companyia.

 

Fins a 16 noves rutes

L'ampliació d'oferta d'EasyJet va més enllà de l'aeroport de Reus, també posarà en marxa una nova connexió des de l'aeroport del Prat. Serà fins a Pisa, a Itàlia, cosa que representarà 4.000 seients nous més.

A banda també obrirà nou rutes noves des d'Alacant a Southampton, Newcastle i Belfast al Regne Unit, Zúric a Suïssa, Praga a la República Txeca i a Lió, Lille, Nantes i Niça, a França. També oferirà noves rutes des de Màlaga a Grècia i França i des de Madrid a França.

En total la nova oferta per al 2024 representarà fins a 200.000 nous seients disponibles a l'oferta total de l'aerolínia de baix cost.

 

ARXIVAT A:
TurismeAeroports
Anar al contingut