Carles Font va arribar als jutjats de Gandesa acompanyat de comandaments dels Bombers (Foto: ACN)
Carles Font va arribar als jutjats de Gandesa acompanyat de comandaments dels Bombers (Foto: ACN)
Barcelona

L'advocat de Delta 0 qüestiona la instrucció que ha fet de la causa la jutge de Gandesa

L'advocat de Delta 0, el cap de guàrdia dels Bombers de la Generalitat a l'incendi d'Horta de Sant Joan, qüestiona la instrucció que ha fet d'aquesta causa la jutge de Gandesa. En una entrevista al programa "El matí de Catalunya Radio", Xavier Melero ha dit que no entén per què el seu client no ha estat cridat a declarar fins ara. Melero ha assegurat que des de fa un any la jutge només està interrogant sobre Carles Font, mentre que la seva defensa, ha dit, no hi ha pogut intervenir.

Actualitzat
Melero ha demanat el sobreseïment de la causa contra el seu client i ha assegurat que no acceptarà cap acarament de Carles Font amb altres comandaments dels Bombers mentre la instrucció continuï als jutjats de Gandesa: "Aquí mai, a l'Audiència Provincial de Tarragona sí, però en el context en què s'ha produït la instrucció en el jutjat de Gandesa i fins que, com a mínim, no es pronunciï sobre la petició de sobreseïment i sobre la repetició de les diligències de prova on no ha intervingut la defensa del senyor Font, ja li dic jo que mai".

Xavier Melero ha insistit que Carles Font no té cap responsabilitat en les morts dels cinc bombers que van perdre la vida en l'incendi d'Horta de Sant Joan. Al cap de guàrdia se li imputen cinc delictes d'homicidi per imprudència greu i un delicte de lesions.

Carles Font, conegut com a Delta 0, va declarar ahir durant més d'una hora al jutjat de Gandesa com a imputat. Font, que només va respondre les preguntes del seu advocat, va negar que hi hagués descoordinació i va assegurar que durant l'incendi va treballar "abnegadament".
Anar al contingut