L'actor australià ha fet una nova crida a posar-se sempre protecció solar (EFE)

L'actor Hugh Jackman, pendent de si torna a tenir càncer de pell: "Creieu-me, protegiu-vos"

L'intèrpret australià, que va patir un carcinoma fa 10 anys, ha fet una crida a les xarxes socials

RedaccióActualitzat

L'actor australià Hugh Jackman, de 54 anys, ha fet una nova crida pública, a través del seu perfil de Twitter, perquè tothom vigili davant l'amenaça d'un càncer de pell. Fa 10 anys, Jackman va anunciar que li havien extirpat una taca al nas que va resultar ser un carcinoma, del qual s'havia recuperat.

Ara ha tornat a aparèixer amb una tireta al nas i ha explicat que els metges li han trobat altres taques "que podrien ser o no ser cèl·lules canceroses" i ha repetit la crida a portar sempre crema protectora i fer-se controls mèdics regulars i proves davant de qualsevol indici.

"Sisplau, poseu-vos crema solar protectora, senzillament, no val la pena anar bronzejat ni poc ni molt, sisplau, creieu-me, creieu-me, creieu-me. Protegiu-vos."

 

 

"Mai em posava crema, tenia tots els números"

Jackman ha explicat que sabrà d'aquí uns dies si el que té és o no un carcinoma, i ha recordat que és un tipus de càncer de pell menys agressiu que els melanomes i amb millor pronòstic, provocat per la sobreexposició al sol o per bronzejar-se sense cap mena de protecció.

Austràlia és el país del món on es detecten més càncers de pell, amb més 11.500 casos nous de melanomes diagnosticats cada any i uns 434.000 tractaments anuals contra altres càncers epidèmics.

Hugh Jackman
El protagonista d' "El gran showman" ja va tenir càncer de pell fa 10 anys (Googgle)

El protagonista d'"X-Men" i "El gran showman" també ha reconegut que de jove mai es posava crema solar i que, per tant, "tenia tots els números" per tenir càncer de pell.

 

ARXIVAT A:
SalutCàncerCinema
Anar al contingut