La Vella de Valls descarrega el primer castell de "gamma extra" de la temporada
Un moment de l'actuació de la Colla Vella, aquest Sant Joan a la plaça del Blat
Valls

La Vella de Valls descarrega el primer castell de "gamma extra" de la temporada

La Colla Joves Xiquets de Valls descarrega el seu primer 3 de 9 amb folre de la temporada en la diada de Sant Joan a la Plaça del Blat

Agusti FornéActualitzat

Primer castell de "gamma extra" de la temporada. Ha estat un 2 de 9 amb folre i manilles que ha fet la Colla Vella dels Xiquets de Valls per la diada de Sant Joan, a la plaça del Blat. Un castell emocionant i que s'ha hagut de treballar de valent, amb una magnífica feina de les manilles per apuntalar els quarts.

 

 

La Vella havia preparat més castells de "gamma extra" per aquest Sant Joan, pero hi ha hagut baixes no previstes aquest matí. Finalment, han descarregat el 3 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre i un pilar de 7 amb folre.

 

3 de 9 i 3 de 8 de la Joves

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls ha començat descarregant el seu primer 3 de 9 amb folre de la temporada.

 

 

Això els ha reforçat la moral per afrontar el 4 de 9 amb folre. Pero no anava bé i l'han desmuntat. Han completat sense problemes el 3 de 8 amb el pilar.

A la tercera ronda, novament han tirat el 4 de 9 amb folre i l'han tornat a desmuntar. Han descarregat el 2 de 8 amb folre i han tancat amb un pilar de 7 que la setmana que ve podria ser de 8 a Terrassa.

 

 

 

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut