Façana de la sala Razzmatazz de Barcelona
L'orientador el gestiona l'Observatori contra l'Homofòbia (ACN)

La sala Razzmatazz incorpora un orientador contra el masclisme i l'LGTBI-fòbia

L'objectiu de la iniciativa, en col·laboració amb l'Observatori contra l'Homofòbia, és assegurar que la discoteca sigui un entorn amable i segur per a dones i persones LGBTIQ+

RedaccióActualitzat

Fa unes setmanes que la sala Razzmatazz de Barcelona ha fet un pas decidit per mirar de reduir el nombre d'agressions masclistes i LGTBI-fòbiques dins de la sala. Ha incorporat la figura d'un orientador d'igualtat, un informador familiaritzat en la detecció de gestos i conductes que puguin dur a aquests episodis.

És una figura pionera en l'oci nocturn que té l'objectiu principal d'assessorar. I si detecta un cas, s'activen els protocols existents i s'atén la víctima.

"Ni som policies, ni som metges, ni som jutges. La nostra feina és la detecció i això és el que intentem fer", assegura el gerent de Razzmatazz, Lluís Torrent Cruz.

La mateixa sala va demanar aquesta figura a l'Observatori contra l'Homofòbia i segueix, a més, els protocols d'acció "No callem" de l'Ajuntament de Barcelona i el "No en passem ni una" de la Generalitat de Catalunya. 

Com treballen? Pots veure-ho en aquesta crònica:

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Homofòbia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut