Els assaltants van emportar-se diners i objectes de valor i van fugir en un vehicle. (Foto: ACN)
Els assaltants van emportar-se diners i objectes de valor i van fugir en un vehicle. (Foto: ACN)
Castelló d'Empúries

La policia busca cinc persones per assaltar amb violència un domicili a Empuriabrava

La policia busca almenys cinc persones i treballa amb la hipòtesi que es tracti d'una venjança perquè víctima i agressors tenien la mateixa nacionalitat.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen cinc individus que la nit del dissabte 28 de desembre van assaltar l'habitatge d'un veí del nucli d'Empuriabrava, a la localitat de Castelló d'Empúries. El grup va interceptar l'home a la porta del seu domicili i el van obligar a entrar a l'immoble, on el van lligar de peus i mans i el van copejar amb les culates de tres pistoles, amb les quals el van amenaçar, a més de punxar-lo en una cama amb un ganivet.

Els assaltants van regirar tot l'immoble, es van apoderar de diversos objectes de valor i d'una quantitat que no ha transcendit de diners i van fugir del lloc en un cotxe. La víctima va aconseguir deslligar-se i avisar la policia. L'home va ser traslladat a l'Hospital Comarcal de Figueres, on el van atendre per la ferida causada amb el ganivet a la cama i per contusions a la cara.

La víctima era de nacionalitat marroquina i es creu que els agressors també. És per això que la policia treballa amb la hipòtesi que es tracta d'una venjança.

Anar al contingut