Detingut un home acusat d'haver violat una noia en un bar de Barcelona
La jove ha estat atesa en un hospital, mentre que l'home segueix detingut en dependències policials.

La jutge ordena l'ingrés en un psiquiàtric del detingut per l'incendi de Vilanova

L'acusat per l'incendi en què va morir una persona estarà ingressat fins que estigui en condicions de declarar

Actualitzat

El jove detingut per la seva relació amb l'incendi de dissabte a Vilanova i la Geltrú en què va morir un home haurà d'ingressar en un centre psiquiàtric. La titular del jutjat d'instrucció número 9 de Vilanova i la Geltrú n'ha ordenat l'ingrés, perquè no estava en condicions de declarar.

El jove, de 21 anys, va ser detingut per la suposada implicació en un incendi mortal a Vilanova i la Geltrú. L'acusat és fill de la víctima de l'incendi. El cas es trobava sota secret de sumari fins aquest dimarts al matí, quan s'ha aixecat.

Després de ser conduït al jutjat, el detingut ha estat revisat per un forense, que ha determinat que en aquell moment no podia declarar, de manera que la magistrada no ha pogut resoldre sobre la seva situació personal. Al seu informe, el forense ha indicat que el detingut no podia explicar la seva versió dels fets.

La jutgessa n'ha acordat l'internament en un centre psiquiàtric. Un cop els metges acreditin la seva estabilització, s'afrontarà un altra vegada la declaració del detingut, segons ha puntualitzat el TSJC.

El foc va tenir lloc cap a la una del migdia del dissabte, quan es va desencadenar un incendi en un domicili al número 62 de l'avinguda de Cubelles, a la capital del Garraf.

ARXIVAT A:
JudicialIncendis
Anar al contingut