Imatge del passeig Marítim de Castelldefels, el mes de maig passat
Imatge del passeig Marítim de Castelldefels, el mes de maig passat (ACN / Àlex Recolons)

La Generalitat estén a Castelldefels i Gavà les restriccions per evitar contagis de Covid

S'hi prohibeixen les reunions de més de 10 persones i es limita al 50% l'aforament a les activitats comercials

Actualitzat

La Generalitat inclou Castelldefels i Gavà en els municipis amb restriccions per prevenir els contagis de coronavirus.

Amb aquesta decisió, que serà vigent quan es publiqui al DOGC, limita al 50% l'aforament d'activitats comercials, culturals, lúdiques i esportives i prohibeix les reunions i trobades de més de 10 persones, tant en l'àmbit públic com en el privat.

En canvi, el Procicat relaxa les limitacions en els actes de culte i ara hi permetrà un aforament màxim d'un terç de la capacitat dels temples, per sobre del límit de deu persones que es marcava fins ara.

 

Aquest dilluns, l'Ajuntament de Castelldefels ja va demanar al Procicat la inclusió del municipi en el grup de ciutats de l'àrea metropolitana afectades per les restriccions a la mobilitat i l'oci.

El govern ha decidit incloure-hi també Gavà, com ja va fer de forma individual amb Sant Feliu de Llobregat. 

En total, doncs, són 16 les poblacions de l'àrea metropolitana de Barcelona on hi haurà les mateixes restriccions: Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Cornellà de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels i Gavà. 


Cinemes, centres esportius i gimnasos podran obrir

En la mateixa roda de premsa, la consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha confirmat que cinemes, centres esportius i gimnasos podran obrir, tal com havia avançat hores abans el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Segons ha explicat Budó, el Procicat ja estava treballant per garantir la reobertura segura d'aquests establiments.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut