Salut proposa que Barcelona entri a la fase 2 dilluns que ve i, Lleida, segons l'evolució
Gent a la platja a Castelldefels dilluns, en fase 1 (EFE/Quique García)

Castelldefels demana restriccions de mobilitat i oci per l'augment de casos de Covid-19

Entre dilluns i divendres passat s'hi han registrat 52 contagis nous

RedaccióActualitzat

A Castelldefels, l'Ajuntament ha demanat al Procicat formar part del grup de poblacions de l'àrea metropolitana amb condicions més estrictes. En només cinc dies, s'hi han registrat més del 75% de tots els positius del mes de juliol i també hi han augmentat considerablement els casos sospitosos.

 

En un comunicat, l'Ajuntament assegura que fins a la setmana passada, la situació al municipi estava més que controlada, i els casos setmanals no havien superat la desena.

Entre dilluns i divendres passat s'hi van registrar 52 contagis nous. D'altra banda, els casos sospitosos han passat d'una mitjana per setmana d'uns 200-360 entre dilluns i divendres passat.


A més de demanar al Procicat la inclusió en el grup de municipis amb restriccions sanitàries, el consistori també ha instat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a incrementar la freqüència dels autobusos per evitar aglomeracions.

També ha reclamat a la Generalitat que augmenti el nombre d'efectius policials per vigilar el compliment de les normes de seguretat establertes.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut