Jocs Olímpics

La flama olímpica es torna a encendre a París després d'una apagada tècnica

Finalment, i després d'un accidentat recorregut, la flama olímpica ha arribat a l'estadi parisenc de Charlety, on ha pogut encendre el peveter. No ha estat fàcil, ja que els incidents registrats aquest matí durant el recorregut pels carrers de París han obligat a suspendre'n els últims relleus. Així, la flama no ha estat rebuda a l'ajuntament de París sinó que l'han traslladada directament en autobús fins a la seva etapa final, a l'estadi. A fora del recinte milers de persones han esperat la flama amb banderes del Tibet. Escortada per un impressionant dispositiu de seguretat, finalment la torxa hi ha pogut entrar i acabar el recorregut.

Actualitzat

La flama olímpica s'ha tornat a encendre a París minuts després d'haver-se apagat per "motius tècnics", segons ha informat la prefectura de policia de la capital francesa. Amb aquesta declaració es pretenia desmentir els rumors que indicaven que manifestants pro Tibet havien estat els responsables de l'apagada de la flama durant els primers moments del seu recorregut pels carrers de París.

Des de la seva sortida, a la torre Eiffel, portada per l'exatleta Stéphane Diaganá, la torxa s'ha vist rodejada de manifestants en favor dels drets humans i milers de banderoles del Tibet, per la qual cosa els organitzadors s'han vist obligats a fer alguns trams del recorregut en autobús.

Anar al contingut