La Família del Super3 en el capítol final
La Família del Super3 en el capítol final

La Família del Super3 diu adeu després de 15 anys

La CCMA ha obert una convocatòria de propostes per a un nou projecte de ficció del Super3

RedaccióActualitzat

Alguns, com el Roc o la Lila, feia anys que no hi eren, i la resta s'han acomiadat avui per sempre. La família del Super3 ha tancat una etapa de 15 anys del Club Super3. Aquest dissabte s'ha emès l'últim capítol de les aventures d'aquests dibuixos animats que van decidir venir a viure al món dels humans i que han marcat més d'una generació de catalans.

Aquest dissabte a migdia, el Super3 ha repetit l'espectacle "L'illa de les tortugues" i, a continuació, els personatges de la Família han recordat els seus millors moments d'aquests 15 anys d'històries compartides. Hem pogut recuperar en Roc, la Tru, la Mildred, el Desmond, el Bonsai, el 6Q, el Biri Biri, l'Anna i l'Ovidi.

Al programa especial ha acabat amb l'equip actual -el senyor Pla, en Rick, la Pati Pla, en Fluski, l'Àlex, en Pau, la Nenúfar, la Matoll i el Dan- tancant un bagul ple de records dels súpers.

El final es pot recuperar aquí:


15 anys d'èxit

Per tancar aquesta etapa, s'ha presentat el llibre "La història mai explicada", que recull imatges inèdites del llarg viatge televisiu d'en Roc, la Lila, el Senyor Pla i la resta de membres d'una família que ha sabut transmetre valors amb un estil molt personal.

En els quinze anys de trajectòria, la Família del Super3 ha fet un musical en col·laboració amb Dagoll Dagom, que va reunir 70.000 espectadors en una sola temporada, ha aconseguit tres discos d'or i tres de platí, ha fet visites a hospitals d'arreu de Catalunya de la mà de Pallapupas, ha col·laborat amb La Marató i ha participat a festivals de prestigi, com el de Cap Roig, en diverses edicions.

El moment àlgid d'aquesta família televisiva culminava cada any amb la Festa dels Súpers, que va arribar a aplegar 420.000 espectadors en un sol cap de setmana com a xifra de màxima afluència.

 

I ara què?

Un cop tancada aquesta etapa, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) obre una convocatòria de propostes per a un nou projecte de ficció del Super3.

Aquest nou projecte de ficció serà una de les noves propostes de la nova etapa del Departament d'Infantils de TV3, liderat per Laia Servera, coneguda per la seva trajectòria al capdavant de l'"InfoK", el multipremiat informatiu infantil del canal Super3.

L'empresa de producció audiovisual que resulti seleccionada en aquesta crida pública haurà de fer un projecte multicanal basat en un format i en uns personatges de ficció preestablerts per la CCMA.

Mentre no arribi la nova aposta, a les plataformes digitals del Super3 (super3.cat, app Super3 vídeo i televisió intel·ligent) i al canal de YouTube, s'hi pot trobar el millor de la història de la Família del Super3.

ARXIVAT A:
Televisió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut