Els actors de la Família del Super3 es reuneixen per presentar el llibre amb material inèdit sobre la seva història

Aquest divendres, 18 de juny, la Casa del Llibre de la Rambla de Catalunya de Barcelona serà l'escenari de la presentació del llibre "La Família del Super3. La història mai explicada", en un acte que comptarà amb la participació d'alguns dels actors que han donat vida als personatges de la família més estimada pels súpers. A partir d'una idea de Gerard Hausmann, director del programa del canal Super3 "La Família del Super3", i editat per La Galera, el llibre recull material inèdit, els secrets i les anècdotes més divertides per acomiadar la Família del Super3. Precisament, l'endemà, dissabte, a les 12.30, la Família del Super3 dirà adeu definitivament als súpers en un programa especial que es podrà veure de manera simultània a TV3 i al canal Super3.

Ester Vázquez (Lila), Laia Pardo (Matoll), Norma Pujol (Nenúfar), Albert Ausellé (Fluski), Domènec de Guzman Ciscar (Sr. Pla) i Pau Oliver (Dan) assistiran a la presentació del llibre i explicaran les anècdotes i els millors moments durant el seu pas pel programa i què va suposar per ells formar part d'aquesta família. Estaran acompanyats per Gerard Hausmann, director del programa "La Família del Super3", Inocuo, l'artista gràfic responsable de la imatge de la Família, i Pema Maymó, directora de La Galera.

La presentació, que tindrà lloc aquest divendres, a les 18.00, a La Casa del Llibre de Rambla de Catalunya de Barcelona, comptarà amb material inèdit i exclusiu per a tots els assistents, que podran aconseguir el llibre signat pels actors i actrius. A més, des del dia de la presentació i fins al 28 de juny, els fans trobaran un espai especial per acomiadar-se de la Família del Super3 en el qual podran fer-se fotos al sofà del programa, com un membre més de la Família.

"La Família del Super3. La història mai explicada" és un recull visual amb més de 200 fotos i un 90% de material inèdit del programa de televisió i també de les festes multitudinàries a l'Estadi Olímpic. És una oportunitat única per reviure o descobrir per primera vegada tots els secrets desconeguts pel públic.

En Roc i la Lila, els mítics personatges que van marcar diverses generacions, són els narradors d'aquesta història i els encarregats de conduir els lectors per última vegada a través de la història d'aquesta família. Al llarg de les seves pàgines, en Roc i la Lila expliquen als lectors com van néixer els personatges i les claus creatives de les seves aventures mitjançant fotografies inèdites dels enregistraments, cançons i anècdotes. El llibre inclou, a més, imatges darrere l'escenari dels actors a les diferents edicions de la Festa dels Súpers, els esbossos dels personatges i l'evolució dels protagonistes. També torna a reviure la història d'amor entre la Pati Pla i en Roc, i com la Lila es va fent gran amb tots els súpers, entre moltes anècdotes més.

"La Família del Super3. La història mai explicada" és el llibre perfecte per recordar plegats totes les històries de l'Àlex, el Fluski, la Pati Pla, en Pau, en Roc, la Lila, el senyor Pla, el Biri Biri, en Rick, en Desmond, el 6Q, el Dan, la Nenúfar i la Matoll, entre molts altres personatges que han format part d'aquesta família.

 

Aquest dissabte, programa especial de comiat

La Família del Super3 dirà adeu a tots els seu seguidors aquest dissabte, 19 de juny, en una programació conjunta que s'emetrà simultàniament a TV3 i al canal Super3. A partir de les 12.30, es podrà veure per primer cop a la televisió l'últim espectacle de la família, "L'illa de les tortugues", que es va representar en diferents llocs de Catalunya entre el 2018 i el 2019. A l'espectacle, la Nenúfar, la Matoll, l'Àlex, el Pau, el Fluski, el Dan, la Pati Pla, el Sr. Pla i el Rick protagonitzen una història plena de música i aventures, centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Tot seguit, s'emetrà un programa especial al plató, en què els personatges de la Família del Super3 recordaran d'una manera molt especial tot el que han viscut aquests últims 15 anys al costat dels súpers.

Les plataformes digitals del Super3 (super3.cat, app Super3 vídeo i televisió intel·ligent) i el canal de YouTube acolliran també durant aquests dies, i de manera permanent a partir de l'emissió del final, un recull del millor de la història de la Família del Super3. Es tracta d'un recurs adreçat tant als espectadors nostàlgics com a les noves generacions de súpers. Aquest recull inclourà totes les trames i espectacles de la Festa dels Súpers, els videoclips i un recopilatori amb les millors històries que també s'emetrà al llarg de l'estiu al canal Super3 com un homenatge a la Família del Super3.

 

15 anys d'una història plena d'èxits

Va ser el setembre del 2006 quan el Roc, la Lila, el Senyor Pla i la resta de la Família van veure la llum, tot simbolitzant un canvi d'etapa al Super3. Poc després, el 2009, va néixer el canal Super3, on la família també va tenir un paper important, i va donar pas a un seguit d'anys en què es va omplir l'Anella Olímpica de Montjuïc amb motiu de la Festa dels Súpers i al so d'unes cançons que han esdevingut referents per a súpers d'arreu: "Uh! Oh! No tinc por!", "Connectem", "Arkandú" o "Tots som súpers".

L'exitosa trajectòria inclou un musical en col·laboració amb Dagoll Dagom, que va reunir 70.000 espectadors en una sola temporada, tres discos d'or i tres de platí, visites a hospitals d'arreu de Catalunya amb els Pallapupas o la presència a La Marató i en festivals de prestigi, com el de Cap Roig, en diverses edicions. Però, sens dubte, el moment àlgid d'aquesta família televisiva arribava cada any amb motiu de la Festa dels Súpers, que amb el fil de les seves aventures va batre tots els rècords d'assistència edició rere edició, amb 420.000 espectadors en un sol cap de setmana com a xifra de més afluència.

 

Una nova ficció per al Super3

Coincidint amb el final de la Família del Super3, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) acaba de publicar una convocatòria pública per a la presentació de propostes de serveis de producció del nou projecte de ficció del Super3.

L'empresa de producció audiovisual que resulti seleccionada en aquesta crida pública haurà de portar a terme un projecte multicanal del Super3 basat en un format i en uns personatges de ficció preestablerts per la CCMA.

Aquest nou projecte de ficció serà una de les noves propostes de la nova etapa del Departament d'Infantils de TV3, liderat per Laia Servera, coneguda per la seva trajectòria al capdavant de l'"InfoK", el multipremiat informatiu infantil del canal Super3.

 

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut