Lleida

La boira impedeix per quarta vegada en tres setmanes que els esquiadors aterrin a Alguaire

Quatre vols procedents de Londres, Manchester i Birmingham s'han hagut de desviar a Reus

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge, la boira ha impedit per quarta vegada en tres setmanes que els vols amb esquiadors britànics aterrin a l'aeroport de Lleida-Alguaire. Aquest hivern el turoperador Neilson encara no ha pogut estrenar la temporada.

Dos vols procedents de Londres, un al matí i un al migdia, un altre de Manchester i un quart de Birmingham s'han hagut de desviar a Reus. Tots quatre havien d'aterrar a Alguaire i recollir passatgers per tornar-los a les ciutats d'origen. Els canvis han afectat més d'un miler de passatgers.

En tres setmanes l'aeroport ha registrat cinc jornades sense vols per culpa de la boira.

El 21 i el 28 de desembre, el 2 de gener i aquest 8 de gener s'han desviat a Reus els vols de l'operador britànic. El 30 de desembre la falta de visibilitat també va obligar a desviar al Prat un vol d'Air Nostrum procedent de Palma.

Institucions com la Paeria o la Cambra de Comerç de Lleida reclamen des de fa temps la instal·lació a l'aeroport lleidatà d'un sistema antiboira amb més prestacions que eviti situacions com les de les últimes setmanes. La Generalitat ho descarta pel seu cost elevat. També argumenta que els hiverns amb tanta boira no són freqüents.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut