Espanyol

Kameni és dubte de cara a l'inici de Lliga per culpa d'un esquinç lleu al genoll dret

Més enllà dels dubtes en el joc que genera l'Espanyol un cop completada la pretemporada, l'equip blanc-i-blau encara la setmana prèvia a l'inici de la Lliga amb qüestions importants per resoldre. Kameni es va lesionar a l'amistós amb el Nàstic i no està clar que pugui arribar en forma al debut del campionat davant el Getafe. Dilluns se li realitzaran unes proves per avaluar la gravetat de l'esquinç al genoll dret. Dátolo és un altre dels jugadors que podria perdre's el primer partit de Lliga, ja que arrossega unes estranyes molèsties que, de moment, li han impedit debutar. L'altra gran qüestió és esbrinar quin serà el destí final de Moisés Hurtado.

Actualitzat
Carlos Kameni va haver de ser substituït al començament de la segona meitat del partit entre el Nàstic i l'Espanyol per una lesió al genoll. El porter va sortir a blocar una centrada i un mal gest de la cama de recolzament va fer témer el pitjor. Finalment, però, el camerunès només té un esquinç lleu als lligaments del genoll dret, tot i que no serà fins dilluns que es concretarà l'abast de la lesió. El jugador, doncs, és dubte de cara al primer partit de la Lliga, davant el Getafe. 

Però la de Kameni no és l'única baixa amb la qual Pochettino podria afrontar l'inici de la temporada, ja que Dátolo continua amb unes molèsties físiques. L'argentí encara no ha debutat quan tot feia pensar que davant del Nàstic podria gaudir dels seus primers minuts com a blanc-i-blau. Malauradament, aquests problemes estranys el mantenen apartat de l'activitat competitiva. Caldrà seguir la seva evolució durant la setmana entrant per esbrinar si podrà o no enfrontar-se al conjunt entrenat per Míchel.  

Possible desenllaç per a Moisés

Tot indica que dilluns és el dia perquè s'aclareixi el futur del Moisés Hurtado. El migcampista vallesà no va jugar ni un minut a Tarragona per precaució i dilluns es podria concretar el seu traspàs a l'Olympiacos grec d'Ernesto Valverde.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut