Madrid

Julián Muñoz serà ponent en un curs universitari sobre corrupció política

L'exalcalde de Marbella Julián Muñoz serà un dels ponents del curs d'estiu de la Universitat Rey Juan Carlos "Periodisme i corrupció política", en el qual també estan previstes les intervencions de l'expresident de Cantàbria Juan Hormaechea i de l'empresari José María Ruiz Mateos. Segons consta en el programa dels X Cursos d'Estiu de la URJC, presentat avui, la resta de ponents seran jutges, com l'instructor del "cas Gil" i del "cas Guateque", Santiago Torres, experts jurídics i periodistes. Aquest any, els cursos d'estiu analitzaran la crisi des de diferents perspectives, no només l'econòmica, i fomentaran el debat sobre les seves possibles solucions.

Actualitzat
Entre el 29 de juny i el 24 de juliol, experts nacionals i internacionals, líders polítics i agents socials exposaran les seves idees en 24 cursos que, com cada any, es faran a Aranjuez, a més de tres tallers artístics. "Aprendre a emprendre: habilitats per a temps de crisi", "El dret civil i l'actual crisi econòmica", "Crisi financera i perspectives de l'economia global", "Economia i persona en temps de crisi" i "Telecomunicacions contra la crisi econòmica" són alguns dels cursos que s'ocuparan de la situació actual.

La conferència inaugural la pronunciarà l'escriptor Álvaro Pombo, i entre els ponents hi ha convidats els presidents del Congrés i del Senat, ministres, responsables dels partits polítics, líders sindicals i de la Comunitat de Madrid, com la seva presidenta, Esperanza Aguirre. El director dels cursos, José Pérez de Vargas, ha assenyalat que la universitat, i per tant aquests cursos, "ha de procurar esperança a qui més ho necessita".

El rector, Pedro González-Trevijano, ha assenyalat que aquests cursos d'estiu ja estan assentats, són variats, "rigorosos, seriosos" i amens i "un referent" a Madrid i Espanya. L'alcalde d'Aranjuez, Jesús Dionisio Ballesteros, ha destacat el potencial universitari de la Comunitat de Madrid, "mai prou apreciat, mai prou aprofitat".


Anar al contingut