Barcelona

José Montilla ofereix a Artur Mas un cara a cara en la campanya de les eleccions a la Generalitat

El president de la Generalitat i candidat del PSC a les eleccions catalanes del novembre, José Montilla, repta el seu màxim oponent, Artur Mas, a un cara a cara electoral. En una entrevista a l'emissora RAC1, Montilla ha assegurat que està disposat a fer un debat "o dos" a dues bandes amb Mas. El líder socialista ha volgut destacar que mai fins ara un aspirant a la reelecció havia estat disposat a enfrontar-se davant les càmeres amb el candidat del principal partit de l'oposició. Mas ja va expressar la seva voluntat d'acceptar un enfrontament d'aquest tipus.

Actualitzat
El president de la Generalitat, José Montilla, i el cap de l'oposició, Artur Mas, podrien veure's les cares en un debat electoral a dues bandes. El candidat del PSC ha ofert un cara a cara al líder de CiU.

Les paraules de Montilla se sumen a la predisposició d'Artur Mas, que ja va deixar clar que acceptaria un enfrontament d'aquest tipus. Tot i això, Montilla ha deixat clar que no és ell qui recull el guant de Convergència, sinó que proposa una fórmula que no ha fet cap president de la Generalitat "des dels anys 80".

Montilla ha afirmat: "Estic disposat i proposaré, un cop les eleccions estiguin convocades, al candidat de CiU i líder de l'oposició un cara a cara o dos, per mirar d'arribar al màxim de la ciutadania i que cadascú aclareixi les seves propostes".

"Correccions" al límit dels 80 per hora

Montilla també ha dit que si torna a presidir la Generalitat "farem correccions" a la limitació de velocitat a 80 quilòmetres per hora als accessos a Barcelona. El líder del PSC reconeix que la mesura "té aspectes positius pel que fa a la reducció d'emissions, però també, i de manera molt especial, a la reducció d'accidents". Assegura que la reducció ha comportat "menys ferits i menys morts", i per això es mostra partidari de "mantenir el límit", tot i que creu que també es pot plantejar que es pugui superar "quan les emissions que hi ha són menors, per l'hora del dia, i també quan hi ha menys congestió".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut