Barcelona

Jordi Pujol espera que Duran i Lleida no deixi els càrrecs de CiU

Pujol creu que Duran se sent incomprès i decebut del tracte injust que Catalunya ha rebut dels governs espanyols

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol espera que Josep Antoni Duran i Lleida no abandoni els seus càrrecs dins de la federació de CIU. "Jo crec que sí que hauria de continuar", ha afirmat Pujol. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", l'expresident ha destacat el paper de Duran a Madrid i la contribució que Convergència i Unió ha fet a la Transició espanyola: "Hem demostrat des del 1978 que, encara que potser algunes coses no les hauríem d'haver fet, de moment l'experiència diu que el que ha representat CiU ha estat molt útil, ha estat molt útil a Catalunya".

Al portaveu de CiU al Congrés l'afecta el fet que l'Estat no negocia, assegura Pujol: "En Duran i Lleida s'ha fet un tip de fer declaracions aquests últims dies que hi ha un silenci total. En Duran això ho està vivint en primeríssima línia. Jo m'imagino que ell es deu sentir una mica incomprès i decebut."

Pujol creu que la situació política actual està provocant incerteses en general, també a CiU: "En aquest moment trontolla tot. O no trontolla el PSC?, o no trontolla el PSOE?, o no trontollen totes les institucions?".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut