Jethro Tull cancel·la el concert de la Porta Ferrada per la quarantena del Regne Unit

Ian Anderson, líder del grup britànic, demana disculpes als espectadors, que podran recuperar els diners de l'entrada

RedaccióActualitzat

El grup britànic Jethro Tull ha anunciat que cancel·la el concert que havia de fer el proper dimecres 12 d'agost al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

El motiu, expliquen en un escrit a les seves xarxes socials, són les recomanacions de no viatjar a zones amb brots actius de Covid-19 i la quarantena imposada al Regne Unit per als ciutadans que vinguin de l'estat espanyol.

El líder de la banda, Ian Anderson, ha lamentat haver hagut de prendre una decisió "que no està a les seves mans" i demana disculpes als espectadors:

Les entrades que s'havien venut es reemborsaran directament a la targeta des d'on es va fer el pagament inicial. Anderson acaba expressant el seu desig que el concert es pugui fer el 2021.

 

Jethro Tull era dels pocs grups internacionals que encara mantenien els espectacles programats en els diferents festivals d'estiu.

Ian Anderson i la seva banda ja van actuar al festival de Porta Ferrada l'any 2012. Amb una treballada posada en escena, un so compacte i un Anderson en molt bona forma als seus llavors 64 anys, el grup va fer les delícies dels seguidors.

 
ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut