Actualitat blanc-i-blava

Ito s'acomiada de l'Espanyol i els propers a marxar podrien ser Soriano i Gorka

A l'Espanyol continua l'"operació sortida". Després de la marxa de Pandiani, aquest dimecres li ha tocat acomiadar-se a Ito, que va abandonar abans d'hora la concentració de Peralada i deixa el club després de tres temporades. El jugador extremeny que tenia contracte en vigor per un any més, ha decidit desvincular-se del club ja que tenia molt poques opcions de jugar. Probablement fitxarà pel Còrdova de la Segona A.

Actualitzat

Els pròxims podrien ser Jonathan Soriano i Gorka Iraizoz, ja que la marxa del porter Aranzubia al Saragossa reobre les opcions que Gorka fitxi finalment per l'Athletic de Bilbao. De moment, però, continua sense arribar cap oferta en ferm a les oficines de l'Espanyol.

Cap a Anglaterra

A nivell esportiu l'Espanyol començarà aquest dijous una gira d'onze dies per terres angleses on jugaran quatre partits de preparació. No hi viatjarà el porter Isaac Becerra, ja que ha estat convocat d'urgència per la selecció sub-19. El combinat jugarà divendres la final de l'Europeu a Grècia. En el seu lloc s'unirà a l'expedició blanc-i-blava el porter del filial Kiko Casilla.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut