Intervenen cinc festes il·legals, una a Barcelona amb 140 persones al teatre Grec
Els assistents estaven tocant música amb amplificadors

Intervenen cinc festes il·legals, una a Barcelona amb 140 persones al Teatre Grec

S'ha denunciat als concentrats i també a una vuitantena de persones més a tot Catalunya per altres festes

Actualitzat

Desallotgen una festa il·legal intervinguda per la Guàrdia Urbana de Barcelona amb 140 persones que estaven tocant música amb amplificadors i consumint alcohol al Teatre Grec, a la muntanya de Montjuïc. Els agents van identificar i denunciar els concentrats per incomplir les restriccions contra la Covid.

Divendres la Guàrdia Urbana va intervenir, també a Barcelona, un concert que no complia les mesures de seguretat anti Covid al Raval.

Quatre festes més

D'altra banda, aquesta matinada els Mossos han intervingut almenys quatre festes il·legals més a tot Catalunya, i han identificat i denunciat una vuitantena de persones per saltar-se les restriccions decretades per la pandèmia.

S'han denunciat 24 persones que estaven fent una festa no autoritzada en un mas de les Llosses, al Ripollès. Incomplien les limitacions establertes per fer trobades, de sis persones, i havien trencat el confinament municipal.

La segona s'ha celebrat a l'interior d'un habitatge a l'Hospitalet de Llobregat. En aquesta festa, els Mossos hi han identificat 18 persones, tot i que hi havia més d'una vintena de participants. Alguns havien pagat una entrada per poder anar-hi. Els agents han rebut l'avís dels veïns a les dues de la matinada.

La tercera festa il·legal ha sigut a Piera, a l'Anoia. La celebració es feia en un mas, on s'han identificat 28 persones.

Els Mossos també han hagut d'actuar en un hotel de Molins de Rei, on 10 persones feien una festa en una habitació.

ARXIVAT A:
Coronavirus Policial
Anar al contingut