El Barça ha sumat la quarta victòria consecutiva a la Lliga al Palau (@FCBbasket)

Hanga lidera la victòria del Barça Lassa contra el Breogán (94-80)

El jugador hongarès ha anotat 24 punts en la quarta victòria consecutiva dels de Svetislav Pesic a la Lliga

El FC Barcelona Lassa ha aconseguit una treballada victòria al Palau davant un Cafés Candelas Breogán que ha plantat cara a l'actual líder de la Lliga.

El partit ha començat amb un duel entre Hanga i Löfberg. El blaugrana, amb sis punts en els primers quatre minuts, ha respost a l'encert inicial del jugador suec dels visitants, que ha estat l'autor dels set primers punts del seu equip. Els catalans han anat de menys a més en el primer període i han aconseguit arribar al final dels primers deu minuts amb avantatge en el marcador (27-20).

Els segons deu minuts han començat amb Tomic liderant l'ofensiva blaugrana davant un Breogán que només trobava resposta per mitjà del llançament exterior de Salva Arco. Heurtel, amb quatre punts consecutius, ha brillat al límit del descans i el Barça Lassa ha marxat als vestidors dotze punts per sobre (50-38).

El Breogán ha sortit endollat després del descans. Cvetkovic, amb deu punts en els primers quatre minuts del tercer quart, ha empatat el partit a 54. Els homes de Pesic s'han vist obligats a apujar la intensitat en defensa i, acompanyats per una bona circulació de pilota en atac i per un Hanga excels, s'han tornat a posar al davant en el marcador al final del tercer període (77-66).

Kuric ha obert l'últim quart amb un triple que ha posat el màxim avantatge dels blaugranes en el partit, 14 punts, en un últim quart en què Pesic ha donat entrada als menys habituals. Tot i això, els catalans s'han mostrat molt sòlids i han acabat tancant un partit molt disputat per sumar la quarta victòria consecutiva a la Lliga, la catorzena en total, per seguir liderant l'ACB.