Madrid

Gallardón manté la "confiança" en Cobo i diu que seguirà com a número dos

L'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, ha afirmat que manté la seva "confiança" en Cobo i que seguirà com a vicealcalde i com a portaveu del grup municipal a Madrid. "Mantinc la meva confiança en el vicealcalde", ha dit Gallardón, abans de subratllar que, com el mateix Cobo ha manifestat, "acatem les decisions de la direcció nacional". Durant la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del seu govern, Gallardón ha afegit que retirarà "en qualsevol moment" el recurs judicial que manté aturat el procés electoral a Caja Madrid. L'alcalde de Madrid ha dit que encara no ho ha fet, però que ho farà ben aviat ara que ja veu garantida la representació de l'Ajuntament en els òrgans de l'entitat.

Actualitzat
Gallardón s'ha referit a la suspensió cautelar de Manuel Cobo com a militant del PP durant la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del seu govern, però ha rebutjat respondre altres preguntes, com l'absència d'Esperanza Aguirre en l'última reunió del comitè executiu del PP. Gallardón ha recordat que precisament en aquesta reunió es va decidir que els assumptes interns del PP es parlarien "en els òrgans del PP i no els els mitjans de comunicació".

La relació amb Aguirre, "igual que fa un any"

L'alcalde de Madrid, però, s'ha mostrat sincer durant la roda de premsa i en ser preguntat sobre com ha quedat la relació amb la presidenta de la comunitat, Esperanza Aguirre, després dels enfrontaments sonats que tots dos han protagonitzat, ha afirmat que és "com fa un any". I ha avançat que tot i els últims fets demà mateix acudirà amb ella a un acte, la inauguració del nou intercanviador de la plaça de Castella.

Pel que fa a la pugna per Caja Madrid, Gallardón ha dit que encara no ha retirat el recurs judicial que manté paralitzat el procés electoral, però que ho farà "en qualsevol moment", perquè considera que ara sí que està garantida la representació del consistori en els òrgans de l'entitat.

"Tot va bé si acaba bé", ha resumit Gallardón la situació actual sobre Caja Madrid.
Anar al contingut