Barcelona

Gabriel considera una "provocació" les paraules de Mas i hi veu una "falta de respecte" cap a la CUP

La diputada anticapitalista critica el "vocabulari agressiu" cap a l'espai polític de la CUP que creu que hi havia en el discurs del president en funcions

Actualitzat

Sorpresa a la CUP pel to del president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, en la compareixença de premsa d'aquest dimarts. La diputada anticapitalista Anna Gabriel ha criticat el "vocabulari agressiu i la falta de respecte absoluta cap a l'espai polític de la CUP-Crida Constituent" que creu que hi havia en el discurs del president en funcions.

La diputada cupaire ha dit que la intervenció de Mas "com a mínim, se situa en el terreny de la provocació" i n'ha qualificat el contingut de "fratricida i frontista".

"El país té elements suficients per valorar si en aquest moment és oportú tractar així l'espai de la CUP-CC per part del que encara és president en funcions."

Gabriel també ha respost a les crítiques de Mas acusant la CUP de no haver-se mogut ni haver aportat propostes i ha defensat que ha estat Junts pel Sí que s'ha estancat: "qui ha dit no a tot és Mas".

"La CUP ha estat amb una actitud permanent de fer propostes, acompanyades de fórmules d'implementació, quantificació de recursos i calendaris d'execució. El pla de xoc partia d'una proposta elaborada íntegrament per la CUP. Però finalment JxSí posa sobre la taula el que respon bàsicament al seu programa electoral."

La diputada de la CUP ha emplaçat JxSí i CDC a "decidir si donen el tret de sortida a la campanya electoral o si aprofiten els dies que queden per trobar una solució de consens, que entenem que encara hi podria ser".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut