Estudiants tallen la Diagonal amb banderes i bengales liles
El tall ha durat uns 20 minuts (3Cat)

"Fora els professors agressors": tallen una estona la Diagonal contra la violència masclista

Una setantena d'estudiants protesten com a preludi de la vaga convocada al desembre contra la violència masclista a les aules

RedaccióActualitzat

Una setantena d'estudiants de la Universitat de Barcelona han tallat el trànsit aquest dimarts al matí a la Diagonal de Barcelona en contra de les violències masclistes als centres educatius. 

El tall ha durat uns 20 minuts, entre les 10 i quarts d'11 del matí.  

Els universitaris portaven una gran pancarta amb el lema "Fem fora els professors agressors", per reclamar protocols efectius que els facin fora de les universitats, així com que les víctimes estiguin més protegides i se sentin lliures per denunciar.


L'acció d'aquest dimarts és un preludi de la convocatòria de vaga que s'ha fet a universitats i instituts pel 14 de desembre contra la violència masclista a les aules.

L'ha convocat el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i, segons va afirmar la seva portaveu, Júlia Portet, vol condemnar "els nombrosos casos d'assetjament psicològic, físic, sexual i laboral per part de professors cap a alumnes", que perpetua, segons asseguren, "una violència que no és aïllada, sinó estructural".

ARXIVAT A:
Educació Violència masclistaUniversitat
Anar al contingut