Cues en tots dos sentits a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès
Cues en tots dos sentits a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès (CCMA)

Cues de fins a 20 quilòmetres per sortir de Barcelona per la revetlla de Sant Joan

Les principals afectacions s'han concentrat principalment a l'àrea metropolitana i per anar a les comarques de Girona i Tarragona

Actualitzat

Retencions quilomètriques a les sortides de Barcelona i de l'àrea metropolitana, i també a zones de costa, de cara a la revetlla de Sant Joan i l'inici d'un pont de quatre dies.

A l'AP-7 hi hagut fins a 20 quilòmetres de cua en sentit Girona a l'alçada de Montornès del Vallès. A la mateixa autopista, en sentit sud, hi ha hagut un embús a l'alçada del Papiol de 15 quilòmetres i 9 quilòmetres de lentitud a l'alçada de Castellví de Rosanes.

També s'han produït retencions a les dues rondes de Barcelona en sentit Trinitat. A la ronda de Dalt, B-20, amb fins a 8,5 quilòmetres de cua, i a la ronda litoral, la B-10, arribaven als 9 quilòmetres.

A la costa els punts afectats han estat la C-65 a Llagostera, amb 19 quilòmetres de lentitud en sentit Platja d'Aro i 10 quilòmetres més a l'enllaç d'aquesta C-65.

A la C-32, hi ha hagut 15 quilòmetres de lentitud a Mataró en sentit Girona i 12 quilòmetres de retencions a Castelledefels en sentit Tarragona. Allà mateix i també en sentit sud, hi hagut 8 quilòmetres de cua a la C-31.

A l'A-2 les retencions s'han allargat durant set quilòmetres a Sant Vicenç dels Horts en sentit Lleida.

 

Ja han sortit un 37,3% dels vehicles

Fins a dos quarts de nou del vespre, han sortit 195.824 vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona. Són un 37,3% dels 525.000 vehicles que es preveu que sortiran entre avui i demà al matí.

Aquesta nit de Sant Joan hi ha 67 controls a les carreteres amb 389 agents dels Mossos d'Esquadra. Interior desplega 2.030 mossos amb motiu de la revetlla i el cos de Bombers tindrà 625 efectius, un 176% d'un dia normal.

El dispositiu especial ha començat a les 3 de la tarda d'aquest dimecres i fins a les 12 de la nit de diumenge. Al llarg d'aquests dies hi haurà 1.332 controls a les carreteres catalanes, tant a les vies ràpides com a les secundàries, en què hi participaran 1.760 efectius.

Interior preveu que, un cop suprimides les restriccions de mobilitat per la fi de l'estat d'alarma i davant de quatre dies seguits de festa per a moltes persones, entraran i sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona un percentatge de vehicles similar al de 2019.

ARXIVAT A:
TrànsitSant JoanMobilitat
Anar al contingut