Un agent de la Policia Nacional a Madrid (EFE)
Un agent de la Policia Nacional a Madrid (EFE)

Festa multitudinària a Madrid amb 200 sancionats en el primer dia del nou confinament

200 persones sancionades i quatre detinguts en una festa en un xalet d'Aravaca, la mateixa nit que entraven en vigor les restriccions de reunions de més de sis persones

A Madrid, des d'aquest divendres a les 10 de la nit, estan en un nou confinament perimetral. Les noves mesures estableixen la prohibició de les reunions de més de sis persones. A Aravaca, al nord-est de Madrid, centenars de persones han decidit estrenar les restriccions amb una festa multitudinària. La Policia Nacional ha posat 200 sancions i ha detingut quatre persones.

Poques hores després que entressin en vigor les mesures, la policia ha rebut un avís d'una festa de matinada en un xalet d'aquest barri del districte de Moncloa-Aravaca. Una veïns han trucat al 091, el telèfon d'emergències de la Policia Nacional.

Quan els agents hi han arribat, s'han trobat molta gent. Segons la policia, algunes persones han intentat escapar en grups de 50 entre empentes. Han fet quatre detencions i han proposat 200 sancions per desobediència i resistència a l'autoritat.

Els detinguts tenen entre 26 i 36 anys

El districte d'Aravaca no estava fins ahir inclòs en les restriccions que havia dictat la Comunitat de Madrid i que només afectaven 37 àrees, majoritàriament del sud. Segons l'INE, en aquest barri, ple d'urbanitzacions i de xalets, hi ha una renta per càpita de 22.100 euros, entre les tres més altes de la Comunitat i més del doble de barris confinats fins ara com Carabanchel i Vallecas.

 

ARXIVAT A:
Comunitat de MadridCoronavirus
Anar al contingut