Vila-seca

Ferrari obrirà un parc temàtic propi dins de Port Aventura

Ferrari tindrà el seu propi parc temàtic dins el complex de Port Aventura. Ferrari Land ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats, suposarà una inversió de 100 milions d'euros i la previsió és que obri portes d'aquí a dos anys.

RedaccióActualitzat
Port Aventura ha arribat a un acord de llicència amb Ferrari per construir al recinte de Vila-seca i Salou un nou parc temàtic dedicat a l'automobilística, un projecte que es preveu que estigui operatiu el 2016 i que suposarà una inversió de més de 100 milions d'euros.

Aquesta nova àrea es dirà Ferrari Land, ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats i disposarà d'atraccions per a tot les edats, inclòs l'accelerador vertical més alt i ràpid d'Europa, segons ha informat Port Aventura.

Al costat d'aquest complex, el fabricant de cotxes esportius de luxe també impulsarà el que serà el primer hotel temàtic dedicat a Ferrari, un cinc estrelles que disposarà de 250 habitacions, restaurants i simuladors virtuals.

Aquest serà el seu primer hotel, però no el seu primer parc temàtic, ja que Ferrari compta des del 2009 amb un complex d'aquestes característiques a l'emirat d'Abu Dhabi. "Després de l'èxit de Ferrari World a Abu Dhabi, rebem moltíssimes peticions per desenvolupar un nou parc d'atraccions. Es tracta d'un pla molt sòlid que aproparà la màgia de Ferrari a Espanya, un país en el qual tenim molts seguidors i que visiten molts turistes cada any, gràcies en part a Port Aventura ", assegura Andrea Perrone, conseller delegat de Ferrari Land.

La inversió total d'aquest nou projecte prevista per la filial del Grup Fiat és d'uns 100 milions d'euros i la companyia estima que obrirà el seu nou complex temàtic dins de Port Aventura el 2016 .

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut