Eto'o salva un punt in extremis davant d'un Saragossa que es manté imbatut

El Barça va salvar un punt in extremis davant d'un Saragossa que es manté invicte. Després d'una primera part sense gols i molt avorrida, els homes de Víctor Muñoz es van avançar amb dos gols dels germans Milito en només quatre minuts. Els blaugrana van estar contra les cordes però van aconseguir empatar en un final increïble. Ronaldinho, de penal, va reduir distàncies i amb superioritat numèrica per l'expulsió de Toledo, Eto'o va establir l'empat a dos definitiu gràcies a una jugada de murri.

Abans de començar el partit, s'ha guardat un minut de silenci per la mort de l'exjugador del Barça Gensana. Amb el sistema de rotacions de Rijkaard, Xavi s'ha quedat a la grada i Iniesta ha ocupat el seu lloc a l'equip titular. La primera part ha estat per oblidar amb un Saragossa molt defensiu i un Barça que ha jugat a un ritme molt lent. Només començar, Ronaldinho ha pogut estrenar les seves noves botes marcant el primer gol del partit però la seva rematada s'ha perdut per sobre del travesser. Les poques ocasions de gol dels blaugrana en la primera meitat han tingut la resposta de César, primer desviant amb el peu un xut d'Eto'o i després aturant una rematada de Giuly. Però en la represa la tònica del partit ha canviat de forma radical. En la primera rematada del Saragossa entre els tres pals, l'equip de Víctor Muñoz s'ha avançat en el marcador en el minut 48 amb un cop de cap de Gabi Milito. Dos minuts després, Giuly ha perdonat l'empat després d'una bona paret amb Eto'o. Però del possible 1-1, a continuació s'ha passat al 0-2. Diego Milito ha rematat a boca de canó un refús de Valdés a un gran xut de Savio. Tot i quedar molts minuts per al final, els blaugrana han acusat el doble cop i han jugat amb massa imprecisions davant la desesperació del públic del Camp Nou. Deco ha estat a punt de reduir distàncies amb un xut massa creuat. En ple desconcert local i amb el Saragossa molt ben plantat sobre el terreny de joc, Rijkaard ha hagut de recórrer a Leo Messi en busca d'un revulsiu. En el minut 76, s'ha produït la jugada polèmica que ha pogut canviar el signe del partit. Megía Dávila ha xiulat penal de Toledo sobre Van Bommel. Tot i les protestes dels jugadors del Saragossa, l'àrbitre ha assenyalat pena màxima i ha expulsat el defensa paraguaià, que ha vist la segona targeta groga. Ronaldinho ha agafat la responsabilitat i ha fet l'1-2 després de repetir el seu llançament. Amb superioritat numèrica i poc més d'un quart d'hora per al final, el Barça s'ha abocat a la desesperada en busca de l'empat. Larsson, Ronaldinho i Eto'o, amb una rematada al pal, han tingut les ocasions més clares per fer la igualada. A tres minuts per acabar, el camerunès ha fet l'empat a dos en una jugada de murri i amb la seva velocitat ha driblat la sortida de César per marcar a porta buida aprofitant-se de la badada d'Álvaro. Tot i intentar-ho fins al xiulet final, el resultat ja no ha variat. Savio, en temps afegit, ha tingut l'última oportunitat del partit amb una falta per sobre del travesser. El Barça ha salvat un punt in extremis davant d'un Saragossa que continua imbatut després de sis jornades però que continua sense guanyar al Camp Nou des de fa més de 40 anys.