El detingut es gravava amagant la droga i demanava "likes" a canvi de la dosi
El detingut es gravava amagant la droga i demanava "likes" a canvi de la dosi

Es gravava amagant droga en parcs i ho compartia a la xarxa perquè la gent la trobés

Detingut un jove que publicava vídeos a les xarxes socials on se'l veia amagant droga en parcs del Prat de Llobregat per captar clients

RedaccióActualitzat

"Modalitat inèdita per captar clients" és com defineixen els Mossos d'Esquadra el cas d'un detingut per tràfic de drogues. L'home es gravava amagant droga a parcs del Prat de Llobregat i després compartia el vídeo a la xarxa, com un repte als seus seguidors perquè la trobessin.

L'objectiu d'aquesta mena de gimcana era aconseguir nous clients, oferint gratuïtament marihuana i haixix. A canvi, només demanava "likes" i així aconseguia acumular seguidors a les xarxes socials i anar ampliant la seva cartera de clients.

Quan el van detenir, tenia 3.000 seguidors a la xarxa. I aquest era el tipus de vídeo que publicava:

 

Segons la Policia, el venedor sovint anava acompanyat d'un altre home que l'ajudava a amagar la droga i gravar l'operació. També ha quedat detingut. Els dos detinguts tenen 18 i 25 anys.

 

Un policia de Màlaga destapa el cas

Tot i que la droga l'amagaven al Prat de Llobregat, la investigació es va iniciar gràcies a un agent de a Unitat de Ciberdelinqüència de la Policia Local de Màlaga. El policia, en un informe de les xarxes socials, va detectar aquests vídeos i en va avisar els Mossos d'Esquadra.

La investigació es va traslladar al Prat, amb la col·laboració de la Policia Local. Van veure que el jove tenia milers de seguidor a les xarxes i van seguir un dels seus vídeos, recuperant la droga amagada. La policia va comprovar que molta gent estava a l'espera de poder aconseguir aquesta dosi gratuïta.

Segons la policia, la dosi gratuïta donava lloc a una interacció a través de les xarxes en què el detingut s'oferia com a venedor habitual de marihuana i haixix.

Finalment, els Mossos van entrar al domicili del presumpte autor, al barri de Sant Cosme del Prat. Hi van trobar 115 grams de marihuana, 75 grams de haixix, diners en efectiu, dues balances de precisió i eines per fer les dosis de droga. També hi havia una escopeta d'aire comprimit amb el canó i la culata retallats. Segons la policia, les substàncies intervingudes podrien tenir un valor d'aproximadament 1.000 euros en el mercat.

Els Mossos van detenir els dos joves per un presumpte delicte contra la salut pública i per afavorir, promoure i facilitar el consum de substàncies estupefaents.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor en va decretar la llibertat amb càrrecs.

ARXIVAT A:
DroguesMarihuanaXarxes socials
Anar al contingut