Els municipis afectats pel toc de queda: consulta el mapa i la llista

Hi ha confinament nocturn als municipis de més de 10.000 habitants amb una alta incidència de covid

RedaccióActualitzat

El toc de queda d'1 a 6 de la matinada, que va anunciar el govern i que va entrar en vigor la matinada del 24 de desembre, s'aplica als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència superior a 250 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies.

A més, el govern també aplica el toc de queda als municipis anomenats "illa", aquells que estan envoltats per localitats amb una alta incidència.

És una de les restriccions per frenar l'augment de contagis de covid que ha estat prorrogada 14 dies més pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) . L'altra és la limitació de 10 persones en les trobades, ja sigui a casa o al restaurant.

A la llista de 126 municipis on s'aplica el toc de queda fins ara, el govern n'ha afegit 6 més: 

  • Castell - Platja d'Aro
  • Cunit
  • El Vendrell
  • Mont-roig del Camp
  • Salt
  • Torroella de Montgrí.

Mapa de municipis amb toc de queda, amb el sis municipis que a partir del dia 7 a les 00.00 es veuran afectats per la mesura:

 

En aquesta taula es poden consultar les poblacions afectades fins ara per la mesura, amb les dades de contagis actuals:

En total, un conjunt de restriccions pel govern que van obligar molta gent a fer canvis de plans quatre dies abans de Nadal i han provocat el rebuig frontal dels sectors afectats.

Com el tancament de l'oci nocturn, la reducció de l'aforament a l'interior de bars i restaurants al 50%, i l'aforament fins al 70% a botigues, espais culturals i esportius. A més, es recomana teletreballar als funcionaris.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Toc de quedaCovid-19
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut