Els Mossos han encerclat els manifestants per fer-los fora de l'Avinguda Meridiana
Els Mossos han encerclat els manifestants per fer-los fora de l'Avinguda Meridiana
Barcelona

Els Mossos impedeixen el tall diari dels CDR a la Meridiana

Els antiavalots han encerclat els manifestants, que han continuat l'acció a Fabra i Puig

Actualitzat

Veïns de la zona de l'avinguda Meridiana, a Barcelona, han tornat a sortir al carrer aquest vespre per tallar el trànsit en protesta per la sentència del procés. Fa més d'un mes que ho fan i, com ja va passar en la 31a nit, aquest dijous també s'hi han presentat els Mossos d'Esquadra, per desallotjar-los. 

Aquesta vegada, el dispositiu policial hi ha intervingut molt abans. El tall ha començat a les 8 del vespre, com és habitual i, al cap de pocs minuts, diverses unitats de la Brigada Mòbil han encerclat els concentrats fins a fer-los retirar de la calçada. 

Els manifestants han decidit aleshores moure's una mica per tallar el passeig de Fabra i Puig amb Concepció Arenal, que s'ha reobert al cap d'uns minuts. 


Els CDR volien mantenir la protesta fins a les 11 de la nit i havia anunciat un taller de pancartes per a aquesta nit. 

 

Batlle va dir que actuarien

El tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, va dir dimecres que esperava que els Mossos actuessin "en les pròximes hores o dies" per "reconduir" el tall d'aquest carrer principal de la ciutat.

Batlle ha afirmat, en una resposta al PP barceloní, que aquests talls diaris són "un problema d'ordre públic, de manifestació no comunicada que, evidentment, crea molts inconvenients i que és voluntat nostra posar-hi fi."

La intervenció dels Mossos a la Meridiana ha arribat en menys de 24 hores i la mateixa setmana del desallotjament de l'acampada de la plaça Universitat. 

ARXIVAT A:
CDRJudici procés
Anar al contingut