Els informes no acrediten l'agressió a una alumna per pintar una bandera espanyola
Una trentena de persones van protestar davant l'escola per la presumpta agressió
Terrassa

Els informes no acrediten l'agressió a una alumna per pintar una bandera espanyola

Educació obre expedient per falta lleu a la mestra de Terrassa que li va estripar el dibuix, però no troba evidències de maltractament físic

Quim BalaguerActualitzat

El Departament d'Educació no ha pogut evidenciar maltractament físic ni motivació ideològica en l'actuació d'una mestra de Terrassa, acusada per la família d'una alumna de 10 anys d'haver-la agredit perquè va dibuixar una bandera espanyola en l'àlbum de final de curs.

Tot i així, Educació obrirà un expedient disciplinari a la mestra de l'escola Font de l'Alba de Terrassa per haver estripat el treball de la nena en públic i haver-la deixat sola en un passadís, fet que pot constituir una falta lleu.

Arran de la denúncia de la mare de l'alumna, el conseller d'Educació va encarregar una investigació sobre els fets als Serveis Territorials del Vallès Occidental. 

El departament ha rebut ja l'informe de la inspecció d'educació del Vallès Occidental, el de la mestra, el de la direcció del centre, el d'urgències del Consorci Sanitari de Terrassa, i la denúncia efectuada als Mossos d'Esquadra.

Amb aquesta documentació, el Govern conclou que no hi ha proves de maltractament ni tampoc veu una voluntat ideològica al darrere de la mestra, ja que també va rebutjar els símbols i els dibuixos d'altres alumnes en considerar que no s'ajustaven als criteris donats al grup.

 

ARXIVAT A:
Educació
Anar al contingut