La porta de l'escola Font de l'Alba, ple de banderes espanyoles i missatges unionistes, el 20 de juny de 2019 (horitzontal)
La porta de l'escola Font de l'Alba, ple de banderes espanyoles i missatges unionistes, el 20 de juny de 2019 (horitzontal)

Una trentena d'unionistes omple de banderes espanyoles la porta de l'escola Font de l'Alba de Terrassa

ACN Terrassa.-Un grup poc nombrós d'unionistes s'ha concentrat aquest dijous al vespre davant l'escola Font de l'Alba de Terrassa i ha omplert la porta d'accés a l'escola de cartells reivindicatius i banderes espanyoles. L'acció, convocada a través de les xarxes socials, vol denunciar els fets que el Departament d'Ensenyament investiga en aquest centre, on una mestra hauria renyat una nena per dibuixar una bandera d'Espanya i escriure 'Visca Espanya' a l'àlbum de final de curs. Han respost a la crida una trentena de persones, entre els que hi havia el vicepresident de Vox a Barcelona, Antonio Amador, que ha condemnat els fets i ha demanat acabar amb "l'adoctrinament" a l'escola catalana. Amador demana que nens i adults puguin pintar banderes espanyoles sense "represàlies". Després de l'acció el servei de neteja de l'escola ha retirat tot el material de l'entrada de l'edifici.

Anar al contingut