NBA

Els Grizzlies sumen la primera victòria de l'any contra els Clippers amb 16 punts de Gasol

Els Memphis Grizzlies han aconseguit la desena victòria dels últims 19 partits disputats després de començar la temporada amb 13 derrotes consecutives. Aquesta matinada els Grizzlies han derrotat Los Angeles Clippers per 116-111. El català Pau Gasol ha tornat a liderar el seu equip amb 16 punts i 13 rebots, i el croat Giricek, amb 31 punts, ha estat el màxim anotador del partit. Després de fer una gran primera part, els Grizzlies han estat a punt de desaprofitar un avantatge de fins a 25 punts, però finalment han pogut assegurar la victòria.

Els Memphis Grizzlies han tornat a guanyar al Piramid, aquest cop enfront de Los Angeles Clippers, per 116 a 111. En 38 minuts de joc, Pau Gasol ha anotat 16 punts i, una vegada més, ha demostrat la seva superioritat a la zona. El català també ha capturat 13 rebots i s'ha vist secundat per l'encert anotador de Giricek, autor de 31 punts. Tot i això, la jugada més espectacular del partit ha estat una cistella sobre la botzina de Corey Magette, que no ha impedit la victòria dels Grizzlies.