Barcelona

Els ducs de Palma, denunciats per anar en bicicleta incomplint el reglament

L'Associació per a la Defensa de la Bicicleta ha denunciat la infanta Cristina i el seu marit, Iñaki Urdangarin, per anar en bicicleta incomplint la normativa de circulació i l'ordenança municipal. La denúncia s'ha fet a partir d'unes fotografies publicades en una revista en què es podia veure els ducs de Palma i els seus fills anant en bicicleta pels carrers de Barcelona. L'Ajuntament de la capital catalana ha reconegut que ha rebut la denúncia, i un cop comprovi les infraccions podria multar els ducs de Palma amb un mínim de 30 euros.

Actualitzat
La infanta Cristina; el seu marit, Iñaki Urdangarin, i els seus quatre fills passejaven tranquil·lament en bicicleta i van ser fotografiats per una revista. A partir de les imatges, l'Associació per a la Defensa de la Bicicleta ha detectat que incomplien alguns dels articles de la normativa de circulació i l'ordenança municipal.

Així, els membres de la família reial circulaven per una vorera de menys de 5 metres i ho feien de manera desordenada i no en línia recta. Les bicicletes de dos dels nens i de la mateixa infanta no portaven llums i, a més, van creuar per un pas de vianants.

L'Associació per a la Defensa de la Bicicleta ha assegurat que la intenció de la seva denúncia és posar de manifest les irregularitats que es comenten a Barcelona a l'hora de circular en bicicleta i l'incompliment de la normativa.
Anar al contingut