Alguns dels moments de tensió que s'han viscut a l'entrada dels manifestants a la delegació del govern a Girona aquest 1 d'octubre de…
Alguns dels moments de tensió que s'han viscut a l'entrada dels manifestants a la delegació del govern a Girona aquest 1 d'octubre de 2018. (Horitzontal)

Els CDR abandonen les vies de l'AVE a Girona i entren a la delegació de la Generalitat

Actualitzat

ACN Girona.-Els CDR han abandonat ja les vies de l'AVE a Girona i s'han dirigit a la delegació de la Generalitat a la capital gironina. Han entrat a la seu i estan intentant accedir al balcó amb l'objectiu de despenjar la bandera espanyola. Unes 400 persones havien interromput el servei d'alta velocitat cap a dos quarts de set del matí per reivindicar l'1-O. Els manifestants havien accedit a les andanes trencant una porta tot i la presència d'efectius dels Mossos d'Esquadra i de seguretat de l'estació, que els han intentat impedir el pas. El servei d'AVE ha quedat restablert a dos quarts de deu, segons ha informat Renfe. Durant el tall s'ha facilitat la mobilitat dels viatgers afectats encaminant-los als serveis de Regionals.

Anar al contingut