Els 200 metres estils donen a Michael Phelps el sisè or d'aquests Jocs i un nou rècord del món

Michael Phelps continua entestat a polvoritzar la gesta de Mark Spitz i ja està a només un or d'igualar la marca del llegendari nedador. Phelps ha sumat aquest divendres la seva sisena medalla daurada en imposar-se amb autoritat en els 200 metres estils, marcant un nou rècord del món. El nord-americà, però, no es conforma amb això i ja espera els 100 metres papallona i els relleus del 4 per 100 estils per convertir-se en el nou referent de l'olimpisme mundial.

Actualitzat
La dotzena medalla olímpica d'or de Michael Phelps ha arribat aquest divendres amb una nova exhibició. El nord-americà ha vençut en la prova dels 200 metres estils i, a més de polvoritzar un nou rècord mundial (ha deixat el crono en 1.54.23), ha sumat el sisè or dels Jocs de Pequín i se situa així a només un de la marca de Mark Spitz a Munic '72. I tot fa pensar que Phelps igualarà la gesta del seu compatriota ja que no sembla que ningú pugui evitar el triomf de l'equip dels EUA en el relleu del 4 per 100 estils. On ho tindrà força complicat serà en el 100 metres papallona, on es veurà les cares amb el seu compatriota Ian Crocker, que posseeix el rècord de la distància, i amb un dels favorits, el croat Milorad Cavic.

Altres rècords

De la resta de la jornada en natació, cal destacar el triomf de Ryan Lochte en els 200 esquena amb un nou rècord del món (1.53.94) i la victòria de Rebecca Soni en els 200 braça amb un temps de 2.20.22, nou rècord del món. Als 100 lliures, l'or i el rècord olímpic han estat per a l'alemanya Britta Steffen, amb un temps de 53.12.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut