El TSJC avala el nou toc de queda demanat per a 176 municipis fins al 20 d'agost
Carrer de Lleida buit pel toc de queda (ACN/Anna Berga)

El TSJC avala el nou toc de queda demanat per a 176 municipis fins al 20 d'agost

Entrarà en vigor a partir de la mitjanit d'aquest divendres i es mantindrà fins al 20 d'agost

Actualitzat

Quarta pròrroga del toc de queda de l'estiu i aquest cop per a dues setmanes. El TSJC ha avalat l'última proposta del govern per a 176 municipis. S'aplicarà a partir d'aquesta mitjanit, d'una a sis de la matinada, i es mantindrà fins al 20 d'agost

A la llista de municipis amb toc de queda s'hi afegeixen 13 poblacions respecte als 163 municipis on s'aplicava fins avui la mesura. Són més municipis degut a l'enduriment del criteri del govern per quedar exempt del toc de queda

A partir d'ara, s'aplicarà als municipis que tinguin una incidència acumulada superior als 250 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants en els darrers set dies. També entren a la llista els que estan envoltats d'altres municipis amb una alta incidència.

 

Consulta en aquesta taula si hi ha confinament nocturn al teu municipi:

 

Respecte al llistat vigent actualment s'hi afegeixen 28 municipis, com per exemple Banyoles, Calafell, Castell-Platja d'Aro, Deltebre, Gelida, Igualada, Manresa, Sitges, Torredembarra o Tremp.

En canvi, hi ha 15 poblacions que ara mateix tenen confinament nocturn i que deixaran de tenir-ne. Són, entre d'altres, Alcover, Calonge i Sant Antoni, Cassà de la Selva, l'Ametlla de Mar, l'Ametlla del Vallès, Sant Pol de Mar, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant o Vilanova i la Geltrú.

 

 

ARXIVAT A:
Toc de quedaCoronavirus Covid-19
Anar al contingut