Espot que ha presentat el festival Sónar per donar a conèixer els primers artistes convidats
Espot que ha presentat el festival Sónar per donar a conèixer els primers artistes convidats

El Sónar anuncia els primers artistes amb un inquietant espot amb Ángela Molina

El raper A$AP Rocky, el productor Paul Kalkbrenner i la cantant Bad Gyal, entre els primers noms confirmats del festival

El festival internacional de música electrònica Sónar ha publicat aquest dijous els noms dels primers artistes que actuaran en l'edició del 2019.

Els primers noms confirmats s'han donat a conèixer a través d'un inquietant espot protagonitzat per l'actriu Ángela Molina i on s'ha sabut que, per primera vegada, el festival es farà del 18 al 20 de juliol i no al juny, com fins ara.

 

 

 

Pels escenaris de la Fira de Barcelona hi passaran artistes internacionals com el jove nord-americà A$AP Rocky, els britànics Skepta i també Disclosure, referents de la música house contemporània. També hi serà present la jove catalana Bad Gyal, que ja va debutar-hi fa dos anys.

 

 

Un centenar de xous

El pròxim Sónar comptarà amb artistes de diversos gèneres com el berlinès Paul Kalkbrenner, que presentarà el seu vuitè àlbum "Parts of Life", on barreja diverses melodies de tecno. També destaca la tunisiana Deena Abdelwahed, que aportarà sons àrabs del futur a través de la música electrònica.

A l'escenari també hi pujaran artistes que aportaran noves propostes sonores, com l'equatorià Nicola Cruz i l'artista siriana KÁRYYN. Pel que fa a l'escena musical nord-americana postmoderna, destaca el nom del pianista Bruce Brubaker, que estarà acompanyat pel productor d'electrònica irlandès Max Cooper.

 

 

Espai destacat per als Djs

El dissabte a la nit actuarà el berlinès Dixon i el músic neurocientífic Floating Points, que punxarà durant 6 hores seguides en l'única actuació que farà a Espanya l'any 2019.

Nova música urbana

L'estrella del house Maya Jane Coles presentarà a l'escenari del Sónar de dia el seu projecte de bases urbanes anomenat "Nocturnal Sunshine", que estrenarà en un nou àlbum l'any 2019.

Les noves sonoritats urbanes també tindran un espai en el festival d'electrònica amb alguns artistes destacats com Ross From Friends, Octavian i Murlo.

ARXIVAT A:
SónarMúsica
Anar al contingut