Futbol

El rei va demanar per telèfon a Sandro Rosell que Xavi pogués anar a recollir el Premi Príncep d'Astúries

Aquesta tarda s'entrega el Premi Príncep d'Astúries dels esports, que rebrà la selecció espanyola de futbol. Finalment sí que hi haurà un jugador del Barça, Xavi Hernández. El club l'ha escollit com a representant blaugrana després d'unes converses directes entre el rei Joan Carles i el president del Barça, Sandro Rosell. Guardiola ja va dir que no deixaria que cap jugador que estigués convocat per al partit contra el Saragossa anés a rebre el premi. Xavi, per tant, no jugarà aquest dissabte a La Romareda, oficialment per prescripció mèdica.

Actualitzat
Tot és a punt a Oviedo perquè aquesta tarda es lliurin els premis Príncep d'Astúries. El teatre Campoamor està preparat per rebre els il·lustres guanyadors. La selecció espanyola de futbol, representada pel seleccionador Vicente del Bosque i alguns futbolistes, rebrà el Príncep d'Astúries dels esports, després de proclamar-se campiona del món aquest estiu a Sud-àfrica. El rei Joan Carles va mantenir aquest dijous una conversa telefònica amb el president del Barça, Sandro Rosell, per demanar-li que algun dels vuit campions de món blaugranes pogués assistir-hi. Hi serà finalment Xavi, que està lesionat i no pot jugar dissabte a Saragossa per prescripció mèdica.

Tot i que el de Terrassa va jugar més de vint minuts contra el Copenhaguen, els metges han recomanat que faci repòs. És per això que Xavi formarà part del grup de nou futbolistes que, al costat del seleccionador Vicente del Bosque, recolliran a Oviedo de mans del príncep Felip el Premi Príncep d'Astúries dels Esports 2010. A més del futbolista blaugrana, la representació de la selecció espanyola que es va proclamar campiona del món la completen Casillas, Reina, Capdevila, Marchena, Llorente, Javi Martínez, Navas i Mata.

La Fundació Príncep d'Astúries ha informat que està "molt agraïda" als clubs per l'"esforç" que han fet per possibilitar la presència d'aquests jugadors en l'acte de lliurament dels guardons, que com cada any té lloc al teatre Campoamor de la capital asturiana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut