Barça

El Barça comença a preparar el partit contra el Saragossa, encara sense Valdés

Un cop aprovada i mig oblidada la Champions, el Barça es torna a centrar ara en la Lliga. Dissabte, a les sis de la tarda, els blaugrana visiten la Romareda, on els espera el cuer de la Primera Divisió, el Saragossa. Aquest matí Josep Guardiola ja ha començat a preparar aquest partit, encara amb l'absència de Víctor Valdés. El porter es trobava millor, però ha preferit descansar i acabar de recuperar-se. Els titulars d'ahir i Xavi Hernández han fet treball de recuperació al gimnàs, i la resta de jugadors s'han exercitat a porta tancada a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, amb Thiago, Nolito, Saul i Rochina, del filial.

Actualitzat
Després del partit de Champions contra el Copenhaguen, l'equip ha fet un entrenament en què només 12 jugadors han saltat a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I és que tots els futbolistes que van participar com a titulars en la victòria contra l'equip danès, més Xavi Hernández, i a excepció de Pinto i Abidal, han fet treball de recuperació al gimnàs.

El porter Víctor Valdés, tot i que es troba millor després de patir una indisposició amb vòmits i febre que li va impedir disputar el partit de Champions, no s'ha entrenat amb l'equip. Gaby Milito, per la seva banda, continua recuperant-se del trencament fibril·lar a l'adductor de la cuixa dreta.

Toni Elías, de visita

El campió del món de Moto 2, Toni Elías, ha presenciat l'entrenament d'aquest matí. El pilot de Manresa, que va veure el partit contra el Copenhaguen des de la llotja del Camp Nou, ha estat parlant amb Guardiola en els moments previs a l'inici de la sessió.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut