Dos gols de Messi donen el triomf al Barça contra el Copenhaguen (2-0)

El Barça va guanyar el Copenhaguen per 2-0 en el partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Dos gols de Messi van donar els tres punts als de Guardiola en un matx en què el millor va ser el resultat final. El Barça va fer una primera part més que acceptable, però només Messi va ser capaç de batre Wilandt. En el segon temps, els danesos van atacar més i van estar a punt d'empatar amb una rematada de N'Doye al travesser, però va tornar a ser el crac argentí qui va fer moure el marcador amb un gol en el temps afegit. En l'altre partit del grup D, el Panathinaikos i el Rubin Kazan van empatar 0-0.

Era el minut 20 quan Iniesta cedeix la pilota a Messi i l'argentí marca un gol de bandera. Era l'1-0 que va donar pas al guió habitual dels últims partits, és a dir, moltes ocasions i poca efectivitat. Villa va xutar al travesser, Maxwell va rematar massa creuat i l'àrbitre va anul·lar correctament un gol a Messi per fora de joc.

En total, 13 ocasions per acabar patint, ja que a la segona part N'Doye va xutar al travesser de la porteria de Pinto, porter titular per indisposició de Víctor Valdés. Guardiola es va espantar i va fer sortir Xavi, que en principi estava previst que descansés. Així es va entrar en el temps afegit, quan, després d'una jugada ben estranya, Abidal fa un misto i Messi l'aprofita per tancar el partit i situar el Barça com a líder del grup D de la Champions.