Tarragona

El president del Port de Tarragona culpa Madrid de la pèrdua d'un contracte amb Daimler

L'empresa alemanya descarta un contracte per exportar 200.000 cotxes l'any a l'Orient Mitjà perquè no hi ha connexió ferroviària amb ample europeu

RedaccióActualitzat

La falta de seriositat del govern espanyol fa perdre al Port de Tarragona un contracte amb la companyia alemanya Daimler per exportar 200.000 cotxes l'any a l'Orient Mitjà. El president del Port, Josep Andreu, ha denunciat a Catalunya Informació que hi ha deixadesa per fer la connexió ferroviària amb l'ample europeu. Daimler, que fabrica Mercedes i Smart, descarta Tarragona perquè no té l'enllaç adequat, una circumstància que lamenta Josep Andreu: "La casa Daimler buscava connexió amb ferrocarril d'ample europeu. Doncs, malauradament, amb tristesa i decepció, hem de dir que Tarragona ha perdut la seva oportunitat. Per què? Per no tenir infraestructura."

D'aquest fet també se n'han queixat diversos operadors del Port de Tarragona. La connexió amb l'ample europeu per mercaderies des del Port ja fa anys que, segons el projecte inicial, hauria d'estar en funcionament. La instal·lació provisional havia d'estar enllestida el 2013, fa dos anys.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut