El tècnic del Panathinaikos. Angelos Pedoulakis, es va queixar de l'actuació arbitral. (Foto: EFE)
Eurolliga

El president del Panathinaikos va baixar als vestidors del Palau per queixar-se de l'actuació arbitral

El Panathinaikos va acabar molt indignat amb l'arbitratge del primer partit de la sèrie de quarts de final de l'Eurolliga al Palau Blaugrana. Segons publiquen alguns mitjans de comunicació grecs, el president del PAO, Demetris Giannakopoulos, va baixar al vestidor dels àrbitres com a mesura de protesta i fins i tot va fer insinuacions que posen en dubte l'honorabilitat de la tripleta arbitral que va dirigir el partit.

Actualitzat
El Panathinaikos va acabar molt indignat amb l'arbitratge del primer partit de la sèrie de quarts de final de l'Eurolliga al Palau Blaugrana i ja ha començat a treballar per condicionar els àrbitres de cara al segon duel que es disputarà aquest dijous en la mateixa pista. Segons publiquen alguns mitjans de comunicació grecs, el president del PAO, Demetris Giannakopoulos, va baixar al vestidor dels àrbitres com a mesura de protesta i fins i tot va fer insinuacions que posen en dubte l'honorabilitat de la tripleta arbitral que va dirigir el partit.

"Ja n'hi ha prou, alguna cosa fa pudor. Desafio les autoritats competents a revisar els comptes bancaris dels comissionats arbitrals, especialment el del senyor Costas Rigas", va assegurar Demetris Giannakopoulos en referència al director d'arbitratge de l'Eurolliga, en declaracions que recull el web Talk Basket.

També es va queixar de l'actuació arbitral l'entrenador grec Argiris Pedoulakis en la roda de premsa posterior al matx. "Ho hauré de revisar en el vídeo però en els moments crucials s'han pres males decisions arbitrals. Les dues faltes a Lasme no ho eren i estava en un bon moment", va assegurar.

Davant les queixes gregues, el tècnic del Barça Regal, Xavi Pascual, va demanar que la sèrie, al millor de cinc partits, no es converteixi en un "circ". "Si el Panathinaikos comença a queixar-se dels àrbitres, això pot ser un circ. A mi m'agradaria tenir aquest arbitratge a Atenes. Tan sols puc dir que jo conservo la confiança en aquesta Eurolliga moderna i neta", va respondre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut